Citata:
Pradžioje rašė Rawwslt
Kodel? 
|
Tam, kad negalėtų pasiklausyti. Pigiuosius Blackberry viena "kompanija" kas savaitę naujus užsisako  naudoja tarpusavyje bendravimui tekstinėmis žinutėmis per Blackberry Messenger, kuris super apsaugotas, nes informacija užšifruota ir viskas keliauja per BB serverį. Turiu kaip antrą telefoną ir aš BB, Classic. Q10 malonus rankoje, bet be optical track ir kitų tų mygtukų labai durnas valdymas man, trūksta jų, nors dydis ir gulėjimas rankoje žymiai geresnis už Classic. Naudoju, nes antras numeris įdėtas ir kai pardavinėji naudotus pigesnius telefonus atitinkama fauna klientai, kurie rašinėti tik SMS moka, tai guodžiau save bus patogiau nei ekraną tapšnoti  Tik pastebėjau, kad ne velnio su ta QWERTY greičiau nerašau nei su virtualia obuolio klaviatūra
Šiaip BB OS miręs reikalas, programų nėra, lietuviškos klaviatūros niekaip nesugeba įdėti, nors žadėjo į 10.3.2 versiją įdės, smulkaus update'o, kuriame nieko per daug naujo nebus 10.3.3 neišleidžia jau nuo Kovo mėnesio, sakė bus jau tikrai rugpjūtį, tik kad jis baigiasi jau. Androines programas įrašinėti hemarojus, net ne visos veikia sklandžiai, o kitos net nepasileidžia. Čia kalbu apie BB OS10. Kažkas sakė geriausias telefonas darbui, tai čia kuo? Kad šveplai paštą rašyti reikia? Virtuali klaviatūra patogiau ir greiciau rašosi bent jau man, tai qwerty vėl privalumas nublanksta.
Paskutinį kartą redagavo Darius; 2016-08-28 11:32 val.
|