da geras tas W220

Tik nepirshkit man jo kaip uzh gera

Jau kelinta posta bandau pasakyti,kad nieko priesh neturiu, tik esu nusivyles jo kokybe truputi.
Del ko nevazhineju su w221? todel,kad manau jog ta mashina pazhymi statusa,-mano statusas iki to nedaaugo, galiu pasirodyti,kaip pigus chigonas,kuris zhiba tik ish virshaus

W220 visai nedomina, nes tai butu nesusipratimas,- ish shalies zhiurint atrodytu, arba kaip nusibankrutaves verslininkas, arba kaip vis bandantis igyvendinti savo svajones, bet vis nespejantis su laiku ir pinigais

Darbui ir reikalams, turiu paprasta gaidi A6, su kuriuom galiu vazhiuoti bet kur ir nesukeliu niekam jokiu emociju, nei teigiamu, nei neigiamu

Tai neutralus automobilis, kuriam gali sedeti babauzhis shaibom apauges,- ir kitas, benzo tik uzh 10€ isipyles

O W140 super tvarkinga isigychiau su malonumu, bet tai nebutu mano darbinis automobilis,butu eilinis zhaislas dushiai , toks,koks dabar yra C124

P.S patinka posakis,- Norekim,ka Galim ir galekim, ka Norim.
kolegos davai tik be pykchiu, nebekalbesiu ta tema, nes matau,kad pozhiuriai per daug skiriasi,o prarasti gerus santykius su kolegomis del skoniu, manau nebutu protinga

Linkiu visiems vairuoti, tai ,kas patinka pachiam, o ne kaimynams ir draugams