Šaknys visai negiliai ir arčiau buvo, negu mes su meistru ieškojom. Vakar jis man jau sakė nešti generatorių tvarkyti, nes atseit per diagnostiką matosi,kad jis blogai dirba ir todėl tie visi blokai gauna per mažai elektros ir tada tas viskas įtakoja tos lemputės darbui. O aš besukinėdamas užvedimo raktą pastebėjau tokį keistą dalyką:
-antroje rakto pozicijoje posūkis ir vėjas yra, o užvedus dingsta. Bet pajudinus patį raktą po užvedimo viršun-žemyn arba kairėn-dešinėn, atsiranda kontaktas ir įsijungia viskas. Kai nuėmiau visą spyną ir išardžiau, buvo nedaug dulkių ir smulkaus brūdo. Pravaliau, prapūčiau ir sudėjau atgal. Lemputė antrą dieną kol kas tfiu-tfiu-tfiu nedega ir viskas funkcionuoja. Važiuosiu toliau ir žiūrėsiu kas bus.Tikiuosi, kad tuo ir baigsis mano bėdos. gal ir reiktu pas kokį spynų meistrą palėkti konsultacijai.
Pamiršau pasakyti, kad greičiausiai tam įtaką padarė dideli ir sunkus pakabukai alia pultas nuo vartų, slapuko čipsas ir dar keli. Jie ir priversdavo raktą judėti pirmyn-atgal ir į šonus.
Paskutinį kartą redagavo kestas_1; 2015-07-11 12:24 val.
|