Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Techninė Pusė. Remontai Ir Kiti Techniniai Dalykai » E klasė » W211

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2015-03-05, 15:58   #11
Apple

Apple's Avatar

Statusas: Administratorius
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Apple will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė tompus View Post
Gal žinote, kas Vilniuje iš forumo narių turi Star diagnostiką ir galėtų padėti su diagnostika? Vakar pasijungiau multimetrą ir užmigus automobilio iškrovą rodo ~1,8 A, kas akivaizdžiai daug. Traukinėjau po vieną saugiklį, niekas ženkliai nepamažino iškrovos tiek stipriai. Max buvo nukritusi iki 1,4 A.
Nebepatikrinau tik bagažinės saugiklių.
Pasiskaičiau užsienio forumuose, jog kažkam panašių simptomų buvo kaip ir pas mane: neveikė šildomos sėdynės, o kol veikė buvo atvejas, kad įjungus neišsijungdavo. ir MB autoservise įtarė šildomų sėdynių modulius. Beje buvo vienas toks nutikimas neseniai, kai pradėjau ieškoti šildomų sėdynių neveikimo priežasties, radau nukepusį saugiklį. Įdėjau naują ir pradėjo rūkti iš po sėdynės prie valdymo, tai ištraukiau saugiklį, po pusvalandžio bandžiau tą patį, bet niekas nebereaguoja ir saugiklis neperdega.

Esmė reikėtų, kad būtų galintis su Star diagnostika forumietis skirti savo pusvalandį/valandą laiko išsamiai paieškoti problemos. Atsilyginsiu už pagalbą. Nes žiauriai pavargau nuo tos elektroninės mistikos...
Kreipkis pas Hunter

A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS

W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti
Old 2015-03-06, 13:47   #12
ViliusW211

ViliusW211's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas

ViliusW211 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Sveiki,
turiu šitą bėdelę jau kurį laiką. Iš pradžių metė šitą klaidą ir dar išmesdavo baterijos ženklą ir visit workshop. Budavo, kad užsivedęs turėdavai kažkiek pavažiuoti, kol įsijungdavo šildomos sėdynės ar salono pašildymas. Supratau, kad atėjo mažajam akumuliatoriu pasutinioji. Pakeičiau jį, dingo ta raudona visit workshop klaida ir viskas susitvarkė. Bet šita klaida ekranelyjė liko. Po poros mėnesių nustojo veikti šildomos sėdynės.

Nežinau kur bėda. Galinis akumuliatorius geras tik metų senumo. Gale baterijos modulis tvarkoje. visi kiti laidai iki akumuliatoriaus irgi.
Po kilimėliu keleivio pusėje visi saugikliai tvarkoje. po kapotu mažojo akumuliatoriaus rėlė irgi junginėjasi. nebežinau kur bėda, gal kas galit ką patart iš patirties?
Diagnsotika prie akumuliatoriaus sistemos rodo tik vieną klaidą 9020 Unknown fault.
Pas mane irgi Malfunctions electrical consumers off klaidą metą užkūrus, veikti su elektra, atrodo viskas gerai veikia. Vienintelis dalykas, tai neveikia magas ir vis dar neatrandu problemos. Bet į visus laidus srovė ateina, visi saugikliai geri tai, tikriausiai, problema pačio mago viduje

Būtų irgi įdomu jei kas padarytų diagnostiką pasižiūrėti kodėl tą klaidą mėto..

ViliusW211 neprisijungęs   Cituoti
Old 2015-03-06, 13:49   #13
Apple

Apple's Avatar

Statusas: Administratorius

Apple will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė ViliusW211 View Post
Pas mane irgi Malfunctions electrical consumers off klaidą metą užkūrus, veikti su elektra, atrodo viskas gerai veikia. Vienintelis dalykas, tai neveikia magas ir vis dar neatrandu problemos. Bet į visus laidus srovė ateina, visi saugikliai geri tai, tikriausiai, problema pačio mago viduje

Tą klaidą gali mesti dėl 3 priežasčių:
1. Senas ir silpnas akumas
2. Netvarkingas generatorius ir nedakrauna akumo
3. Išjungus mašina kažkas sodina akuma.

Daugiau nieko negali būti ir reik tikrinti ne su diagnostika o su testeriu, kitaip nieko nepribursi

A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS

W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti
Old 2015-03-06, 15:28   #14
tompus

tompus's Avatar

Statusas: MB1 Narys

tompus is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė ViliusW211 View Post

Dėl Tavo neveikiančio mago, tai gali būti optiniai laidai. Mano atveju buvo lūžės optinis laidas ateinantis į cd changer ir dėl to neveikė mage.

tompus neprisijungęs   Cituoti
Old 2015-03-06, 15:39   #15
tompus

tompus's Avatar

Standartinis

O dėl tos klaidos, tai akumuliatorius geras, generatorius krauna gerai, plius patikrintas nuėmus. Tai liko trečias variantas, kurį patvirtina iškrova per didelė. Nustatyt testeriu nepavyko, nes saugikliai po viena ištraukti man nieko nepakeitė.
Turiu tik vieną teoriją. Sutapo taip, kad vakar važiuojant nukrito man keli lašai vandens ant pėdos prie pedalų. Pažiūrėjau po variklio dangčiu - užsikimšę variklyje vandens nubėgimo latakai. Darau prielaidą, jei tie latakai buvo ir anksčiau užsikišę o aš to nepastebėjau, vanduo patekdamas į saloną, galėjo kokius nors valdiklius, modulius ar įtampos skirtytojus sutrumpinti. Bet per daug čia žvejybos gaunasi, tam reikia pasijungti star'ą, kad peržiūrėti faktinius parametrus kai kurių sistemų.
Atrodo Hunter padės skirdamas savo laiko. Ačiū, Apple už rekomendaciją.

Old 2015-03-08, 11:29   #16
ViliusW211

ViliusW211's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas

ViliusW211 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Dėl Tavo neveikiančio mago, tai gali būti optiniai laidai. Mano atveju buvo lūžės optinis laidas ateinantis į cd changer ir dėl to neveikė mage.
O lūžo kažką krutinant ar nei iš šio, nei iš to? Nes maniškis tiesiog numirė nejudinamas.

Aš irgi turiu mintį, kad gali būti kažkas su laidu, nei jei signalas nutrūksta kažkuriame bloke - changerio, telefono ar navi, tada kaip suprantu nutrūksta gyvybė visoje sistemoje. Tik pas kažkokius nepatyrusius meistrus vis pataikau, nes dar nesugebėjo pasakyti ar tai laidų ar mago problema. Šviesa šviesolaidžiu ateina, tik labai įdomiai, nes šviesa turėtų mirksėti, o ten šviečia pastoviai, tai gal dėl to ištisinio signalo ir neveikia..

Kažin kur Vilniuje galėtų patikimiausiai tokią problemą padėti išspręsti? Lapinas?

ViliusW211 neprisijungęs   Cituoti
Old 2015-03-10, 10:59   #17
tompus

tompus's Avatar

Standartinis

man jis jau buvo lūžęs kai pirkau. Lūžęs buvo lanksčioje vietoje, nuo cd changer darinėjimo. O tu tikras dėl mirksėjimo? nes man taip pat švietė ir šviečia. Dėl sprendimo nelabai ką galiu patarti, nes savo atveju pats krapščiausi. Pasitikrinti galėtum užtrumpinus šviesolaidžio grandinę ištraukus cd changer po magnetola ir žiūrėti ar veikia magė ar ne.

Old 2015-03-13, 20:08   #18
tompus

tompus's Avatar

Standartinis

Na ką problemų žvejyboje, radau neblogą "tvenkinuką" tai ir problemos tapo daug aiškesnės )) Šildomos sėdynės neveikia, nes moduliui išaušo paskutinioji, dabar galvoju iš kur tokį gauti.. Kiek internete radau visi labai jau užsišaukę daug už jį... O kartais atsirandanti SRS klaida kalta dėl pasioksidavusių šoninio davikli kontaktų.
Rytoj turėsiu smagaus darbelio išsivalyt viską.

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.